Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ALLAN TAYLOR: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ






 Μπορεί στα αλήθεια ένας 78χρονος να θεραπεύσει μόνος του τον καρκίνο, αλλάζοντας μόνο τη διατροφή του κυρίως απορρίπτοντας το κόκκινο κρέας και τα γαλακτομικά για 10 φρούτα την ημέρα και κάποια συμπληρώματα διατροφής;  Ο άνθρωπος αυτός δεν άλλαξε απλώς τις καθημερινές διατροφικές συνήθεις τυχαία αλλά στηρίχθηκε σε επιστημονικές παρατηρήσεις για τη δράση της διατροφής στον ασθενή με καρκίνο.






'Οταν οι γιατροί ενημέρωσαν τον Allan Taylor ότι είχε ένα μη θεραπεύσιμο καρκίνο εκείνος δεν τα παράτησε αλλά αντίθετα ξεκίνησε μια εναλλακτική θεραπεία με βάση τη διατροφή. Αυτή περιελάμβανε κουκούτσια βερύκοκου, ταμπλέτες σεληνίου και κριθαρόχορτο σε σκόνη. Τέσσερις μήνες μετά ήταν "καθαρός" από κάθε ίχνος καρκίνου και δεν υπήρχερ ανάγκη για κανενός είδους χημειοθεραπεία ή χειρουργικής επέμβασης.  Ο Allan είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του παχέος εντέρου με πολύ κακή πρόγνωση από όλους του γιατρούς.

Η διατροφή του τελικά μετά από ψάξιμο στις εναλλακτικές θεραπείες στηρίχθηκε κυρίως σε μια αλκαλική δίαιτα,  εμφιαλωμένο νερό, 10 ωμά φρούτα την ημέρα και λαχανικά, σκόνη κριθαρόχορτου, ταμπλέτες σεληνίου, βιταμίνη C, κουκούτσια βερύκοκκου και 75 gr ασπιρίνη. ¨Ολη αυτή η προσπάθεια του στοίχισε £32.00  ανα εβδομάδα. Το σιτηρόχορτο μεταξύ άλλων περιέχει 25 φορές περισσότερο κάλλιο από την μπανάνα 10 φορές π[ερισσότερο ασβέστιο από ότι το γάλα και 45 φορές περισσότερη βιταμίνη Β12 από το λάχανο)





Πηγή:
http://healing-cancer-with-logic-and-reason.blogspot.gr/2013/06/incurable-cancer-bites-dust.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου